HTML

Duguláselhárítás

Duguláselhárítás. Az összes baj egy meggondolatlan mozdulattal indul: beledobunk valamit, amit nem kellett volna és már benne is vagyunk nyakig! Mit tehetünk, hogyha előfordult a baj? A duguláselhárítás házilag is elképzelhető - egy bizonyos szintig. Próbáljuk ki a duguláselhárítás házilag legtöbbször bevált módszerét: a purgálást. Szedjük szét a szifont - abban az esetben, ha van (példa okáért: mosogató - duguláselhárítás) - majd tisztítsuk át. Amennyiben ez sem segít, próbálkozzunk meleg vízzel és/vagy a hipermarketekben beszerezhető dugulás oldó anyagokkal mint példaként a hirdetésekből megismert Mr.Muscle-lel. Sok esetben azonban meg se próbáljuk a duguláselhárítást házilag. Ezekben az esetekben, mint például a WC duguláselhárítása során a házilagos praktikákkal csak sokkal nagyobb bajt okozhatunk, mint nyereséget. A duguláselhárítás is mesterség. Ajánljuk a sokszor veszélyes "duguláselhárítás házilag" - megoldás helyett profi duguláselhárítással foglalkozó szakember alkalmazását, aki remélhetőleg nem veri szét a beépített használati tárgyakat és rövidebb idő alatt tisztább és alaposabb megoldást hoz otthonában.

Friss topikok

Dugulás

2011.11.05. 23:47 Ágoston László

 Duguláselhárítás. Minden egy rossz lépéssel indul: beleejtünk egy olyan dolgot, amit  nem szabadott volna és már benne is vagyunk nyakig! Mit tehetünk, ha előfordult a baleset? A duguláselhárítás házilag is működik - egy  formában. Próbáljuk meg a duguláselhárítás házilag leggyakrabban bevált lehetőségét: a tisztítást. Szedjük szét a szifont - amennyiben van (példa okáért: mosogató - duguláselhárítás) - és tisztítsuk meg. Ha ez nem segít ki minket, tegyünk egy próbát meleg vízzel vagy a boltokban vehető dugulás ellenes szerekkel  példaként a hirdetésekből jól ismert vezetéktisztító szerekkel. Megannyi alkalommal azonban nem is érdemes elkezdeni a duguláselhárítást házilag. Ilyenkor, mint például a vécé duguláselhárítása során a home-made megoldásokkal akár nagyságrendekkel nagyobb veszteséget csinálhatunk, mint nyereséget. 

 
A duguláselhárítás bizony mesterség. Ajánljuk a gyakran bajt hozó "duguláselhárítás házilag" helyett profi duguláselhárítással kelő és fekvő vállalkozó alkalmazását, aki bizonyosan nem töri el a fajanszot és rövidebb idő alatt szebb és alaposabb megoldást hoz lakásában. 

Szólj hozzá!

Címkék: duguláselhárítás dugulás

A bejegyzés trackback címe:

https://dugulas-elharitasom.blog.hu/api/trackback/id/tr63357385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása